Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  2. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  3. Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    9,42 zł
    |
  4. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
  5. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  6. Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  7. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  8. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    9,42 zł
    |
  9. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
na stronę