Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borowik marynowany bezglutenowy 360 g (190 g) - KROKUS
    55,27 zł
    |
  2. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,04 zł
    |
  3. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  4. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  5. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  6. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  7. Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  8. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  9. Papryka konserwowa bezglutenowa 480 g (230 g) - KROKUS
    14,10 zł
    |
  10. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    10,51 zł
    |
  11. Pigwowiec w syropie bezglutenowy 240 g (80 g) - KROKUS
    12,68 zł
    |
  12. Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,32 zł
    |
na stronę