Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  2. Chrzan extra wieluński 230 g - LUNIAK
    9,48 zł
    |
  3. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  4. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  5. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  6. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  7. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,89 zł
    |
  8. Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    9,42 zł
    |
  9. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,73 zł
    |
  10. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  11. Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,81 zł
    |
  12. Groszek zielony w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
Strona
na stronę