Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  2. Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    21,35 zł
    |
  3. Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    21,61 zł
    |
  4. Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,44 zł
    |
  5. Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  6. Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  7. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  8. Karczochy w oleju BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
  9. Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    24,34 zł
    |
  10. Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    21,90 zł
    |
  11. Konfitura poziomkowa 320 g - KROKUS
    31,42 zł
    |
  12. Konfitura z płatków róży BIO 180 g - DARY NATURY
    31,35 zł
    |
Strona
na stronę