Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO16,35 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS10,81 zł|Manufacturer: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS8,90 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Musztarda z 6 przyprawami BIO 350 g - BIOSTER10,49 zł|Manufacturer: BIOSTER (musztardy, majonezy, dressingi)
- Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS19,10 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Ogórki kiszone BIO 820 g (460 g) - OD ZENKA TRADYCYJNIE14,74 zł|Manufacturer: OD ZENKA TRADYCYJNIE (przetwory, warzywa kiszone)