Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 350 g (170 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,54 zł
    |
  2. Oliwki zielone z pestką w zalewie BIO 300 g (165 g) - NEFELI
    10,51 zł
    |
  3. Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 170 g (60 g) - AMAIZIN
    13,60 zł
    |
  4. Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,60 zł
    |
  5. Papryka konserwowa bezglutenowa 480 g (230 g) - KROKUS
    14,10 zł
    |
  6. Papryka konserwowa BIO 490 g (230 g) - DARY NATURY
    11,60 zł
    |
  7. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    9,42 zł
    |
  8. Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
  9. Pigwowiec 80 % z cukrem trzcinowym BIO 250 g - SAD DANKÓW
    24,70 zł
    |
  10. Pigwowiec w syropie bezglutenowy 240 g (80 g) - KROKUS
    12,68 zł
    |
  11. Podgrzybek marynowany 360 g (220 g) - KROKUS
    33,84 zł
    |
  12. Podgrzybek marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    18,34 zł
    |
na stronę