Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  2. Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    15,83 zł
    |
  3. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,96 zł
    |
  4. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
  5. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    11,87 zł
    |
  6. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,15 zł
    |
  7. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,48 zł
    |
  8. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,29 zł
    |
  9. Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    8,65 zł
    |
  10. Przecier z owoców róży BIO 200 g - DARY NATURY
    10,58 zł
    |
  11. Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  12. Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    14,24 zł
    |
na stronę