Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,45 zł
    |
  2. Sos pomidorowy z wołowiną BIO 200 g - ALCE NERO
    17,70 zł
    |
  3. Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
  4. Surówka obiadowa z kapusty kiszonej 500 g - KROKUS
    13,78 zł
    |
  5. Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS
    18,53 zł
    |
  6. Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  7. Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  8. Tofu naturalne 250 g - NATURAVENA
    11,67 zł
    |
  9. Tofu paprykowe 250 g - NATURAVENA
    13,19 zł
    |
  10. Tofu pomidorowe 250 g - NATURAVENA
    12,27 zł
    |
  11. Tofu wędzone 200 g - NATURAVENA
    13,85 zł
    |
  12. Tofu z czarnuszką 250 g - NATURAVENA
    12,93 zł
    |
na stronę