Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte 500 g - KROKUS
    14,44 zł
    |
  2. Buraczki tarte bezglutenowe BIO 480 g - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  3. Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    11,09 zł
    |
  4. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  5. Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  6. Carpaccio z czarnej trufli letniej BIO 50 g - SACCHI TARTUFI
    49,68 zł
    |
  7. Chrzan extra wieluński 230 g - LUNIAK
    9,48 zł
    |
  8. Chrzan tarty 180 g - KROKUS
    8,27 zł
    |
  9. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  10. Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,96 zł
    |
  11. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  12. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
na stronę