Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Tofu z konopi 250 g - NATURAVENA
    15,23 zł
    |
  2. Tofu z lubczykiem 250 g - NATURAVENA
    12,27 zł
    |
  3. Tofu z ziołami 250 g - NATURAVENA
    13,19 zł
    |
  4. Truskawka 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  5. Truskawka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  6. Truskawka 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  7. Umeboshi (morele japońskie kiszone) 250 g - TERRASANA
    38,72 zł
    |
  8. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    48,78 zł
    |
  9. Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  10. Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  11. Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  12. Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,58 zł
    |
na stronę