Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    24,34 zł
    |
  2. Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA
    14,85 zł
    |
  3. Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    21,90 zł
    |
  4. Ketchup łagodny BIO 300 g - DARY NATURY
    13,13 zł
    |
  5. Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA
    11,48 zł
    |
  6. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  7. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    11,15 zł
    |
  8. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA
    11,04 zł
    |
  9. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    10,71 zł
    |
  10. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA
    5,46 zł
    |
  11. Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO
    10,20 zł
    |
  12. Konfitura jagodowa 320 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
na stronę