Rożki z kremem orzechowo - kakaowym bezglutenowe BIO 30 g - MOGLI
Opis
SKŁADNIKI
syrop z agawy w proszku* 35 %, mąka ryżowa* 23 %, olej rzepakowy*, mąka z ciecierzycy* 8 %, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 7 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 3,8 %, tłuszcz kakaowy*, skrobia ryżowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, olej kokosowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Rożki waflowe na bazie mąki ryżowej i mąki z ciecierzycy z nadzieniem z kremu z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao (40 %).
Na zewnątrz chrupiące, w środku kremowe! Nie zdziw się, gdy znikną w mgnieniu oka.
Produkt nie zawiera tłuszczu palmowego i został posłodzony syropem z agawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1823 kJ/436 kcal
Tłuszcz - 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,5 g
Węglowodany - 60 g
w tym cukry - 33 g
Błonnik - 3,0 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,32 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Dodatkowe informacje
EAN | 4260311983973 |
---|---|
Weight | 0.040000 |
Manufacturer | MOGLI (musy owocowe, przekąski) |
Adres producenta | Mogli naturkost gmbh, karl - marx - strasse 88, 12043 berlin |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 60 |