Sos do burgerów bezglutenowy BIO 210 ml - SANCHON
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok jabłkowy z koncentratu soku jabłkowego*, 13 % kapusta włoska*, woda, 9 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), surowy cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, mąka słonecznikowa*, musztarda Dijon* (woda, nasiona GORCZYCY brązowej*, ocet spirytusowy*, sól morska), mieszanka curry* (zawiera GORCZYCĘ*), sól morska, koncentrat soku z marchwi*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak. Po prostu pyszny do hamburgerów, kanapek lub potraw z grilla. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1333 kJ/ 318 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 9,1 g
w tym cukry: 7,6 g
Białko: 2,1 g
Sól: 1,8 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 4030917057701 |
---|---|
Weight | 0.470000 |
Manufacturer | SANCHON (sosy, przyprawy w płynie) |
Adres producenta | Petersilchen gmbh, am piepenbrink 2, 32839 steinheim, niemcy |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 120 |