Sos mango - curry bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej rzepakowy*, surowy cukier trzcinowy*, puree z mango* (9,5 %), ocet jabłkowy*, skrobia kukurydziana*, curry* (1,9 %) (zawiera GORCZYCĘ), sól kamienna, przecier pomidorowy*, morele*, cebula*, wino czerwone*, białko bobu*, przyprawy*, koncentrat soku z cytryny*, białko ryżowe*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Po co o tym marzyć, skoro z łatwością można wprowadzić raj do własnej kuchni? Wybierz się w kulinarną podróż po Azji i spróbuj egzotycznego, owocowego sosu curry z pysznym puree z mango.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 1181 kJ/285 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 16 g
Białko: 0,9 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 4018462193006 |
---|---|
Weight | 0.480000 |
Manufacturer | BYODO (sosy, majonezy, musztardy) |
Adres producenta | Byodo naturkost gmbh leisederstrasse 2 |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 90 |