Sos wegański thai chili bezglutenowy BIO 210 ml - SANCHON
Opis
SKŁADNIKI
woda, surowy cukier trzcinowy*, 17 % czerwona papryka*, ocet spirytusowy*, skrobia z tapioki*, 1 % chili*, czosnek*, imbir*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos Thai Chili to słodko-pikantna kompozycja z czerwonej papryki chili i delikatnych przypraw, o typowo tajskim harmonijnym smaku, jest idealnym dodatkiem do przekąsek, grilla lub jako sos do dań.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 594 kJ/ 142 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 31 g
Białko: <0,1 g
Sól: 1,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 4030917056902 |
---|---|
Weight | 0.470000 |
Manufacturer | SANCHON (sosy, przyprawy w płynie) |
Adres producenta | Petersilchen gmbh, am piepenbrink 2, 32839 steinheim, niemcy |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 120 |