Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 4 kg - HORECA (BIO PLANET)
    57,70 zł
    |
  2. Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET
    9,54 zł
    |
  3. Mąka teff BIO 400 g - BIO PLANET
    16,70 zł
    |
  4. Mąka z ciecierzycy BIO 400 g - BIO PLANET
    9,54 zł
    |
  5. Mąka z ciecierzycy BIO 800 g - BIO PLANET
    14,44 zł
    |
  6. Mąka z konopi BIO 400 g - BIO PLANET
    8,39 zł
    |
  7. Mąka z lnu BIO 400 g - BIO PLANET
    6,99 zł
    |
  8. Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    9,04 zł
    |
  9. Mąka z żołędzi bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    13,85 zł
    |
  10. Mąka łubinowa prażona BIO 500 g - BIO PLANET
    21,71 zł
    |
Strona
na stronę