Mąki bezglutenowe
Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.
- Mąka owsiana bezglutenowa BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN13,07 zł|Manufacturer: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)
- Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 1 kg - BIO PLANET17,05 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 4 kg - HORECA (BIO PLANET)57,70 zł|Manufacturer: HORECA BIO - pozostałe
- Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET9,54 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Mąka z ciecierzycy BIO 800 g - BIO PLANET16,11 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO12,32 zł|Manufacturer: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)