Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Ciasto proteinowe czekoladowe z kubeczka bezglutenowe 60 g - AMYLON
    7,66 zł
    |
  2. Ciasto proteinowe waniliowe z kawałkami czekolady z kubeczka bezglutenowe 60 g - AMYLON
    7,66 zł
    |
  3. Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,55 zł
    |
  4. Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    5,07 zł
    |
  5. Mieszanka do wypieku ciasta kruchego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,73 zł
    |
  6. Mieszanka na brownie bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,31 zł
    |
  7. Mieszanka na ciasto na pizzę BIO 250 g - AMYLON
    8,98 zł
    |
  8. Mieszanka na falafel bezglutenowa BIO 160 g - BAUCK HOF
    9,68 zł
    |
  9. Mieszanka na naleśniki BIO 250 g - AMYLON
    7,44 zł
    |
  10. Mieszanka na placki ziemniaczane BIO 250 g - AMYLON
    8,47 zł
    |
  11. Mąka gryczana jasna BIO 500 g - BIO PLANET
    8,95 zł
    |
  12. Mąka jaglana bezglutenowa 500 g - NATURAVENA
    10,25 zł
    |
Strona
na stronę