Mąki bezglutenowe
Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.
- Mieszanka na sernikobrownie bezglutenowa BIO 420 g - BIOVEGAN25,77 zł|Manufacturer: BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)
- Roślinny zamiennik 6 jaj do pieczenia i gotowania bezglutenowy BIO 30 g - BIOVEGAN8,59 zł|Manufacturer: BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)
- Zakwas chlebowy orkiszowy w proszku BIO 30 g - BIOVEGAN7,31 zł|Manufacturer: BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)
- Zakwas chlebowy żytni w proszku BIO 30 g - BIOVEGAN7,70 zł|Manufacturer: BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)
- Zakwas chlebowy żytni w płynie BIO 150 g - BIOVEGAN12,57 zł|Manufacturer: BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)