Pozostałe płatki i musli
Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.
- Granola z mango i czarną porzeczką BIO 200 g - DIET-FOOD (FRED THE SNAKE)30,45 zł|Manufacturer: DIET-FOOD
- Granola z orzechami macadamia i ananasem BIO 300 g - DIET-FOOD (MORE & MORE)37,57 zł|Manufacturer: DIET-FOOD
- Kulki jaglano - orkiszowe bez dodatku cukrów BIO 160 g - HELPA16,54 zł|Manufacturer: HELPA (kaszki)
- Kulki kukurydziane o smaku waniliowym bezglutenowe 375 g - JERRY GLUTEN OUT14,35 zł|Manufacturer: JERRY GLUTEN OUT (płatki)
- Kulki orkiszowo - gryczane z kakao bez dodatku cukrów BIO 160 g - HELPA16,67 zł|Manufacturer: HELPA (kaszki)
- Kulki proteinowe miodowe BIO 150 g - NORDCRUNCH (MILZU)8,73 zł|Manufacturer: NORDCRUNCH (chrupki, produkty śniadaniowe)
- Kulki proteinowe miodowo - cynamonowe BIO 150 g - NORDCRUNCH (BREAKFAST PRO)9,04 zł|Manufacturer: NORDCRUNCH (chrupki, produkty śniadaniowe)