Ziarna bezglutenowe

Dlaczego warto spożywać ziarna bezglutenowe? Przyczyniają się do spadku wagi, mają działanie odkwaszające organizm i są źródłem wielu witamin. Mogą być elementem ekologicznej kuchni osób nietolerujących glutenu jak i dla tych, które z własnej woli chcą zmienić swoją codzienną dietę. Do bezglutenowych ziaren wykorzystywanych w popularnym kaszotto należy gryka czy ekologiczny owies, ale w kuchni może królować również soczewica, ciecierzyca lub kukurydza. Ziarna te można spożywać nie tylko w całości, ale również w formie przetworzonej, czyli pod postacią mąki.

  1. Fasolka biała jaś BIO 400 g - NATURAVENA
    15,26 zł
    |
  2. Fasolka czarna BIO 500 g - BIO PLANET
    12,22 zł
    |
  3. Fasolka czerwona kidney BIO 1 kg - BIO PLANET
    30,00 zł
    |
  4. Fasolka czerwona kidney BIO 400 g - BIO PLANET
    13,24 zł
    |
  5. Fasolka czerwona kidney BIO 400 g - NATURAVENA
    14,35 zł
    |
  6. Fasolka czerwona kidney BIO 500 g - BIO PLANET
    15,87 zł
    |
  7. Fasolka mung BIO 1 kg - BIO PLANET
    21,65 zł
    |
  8. Fasolka mung BIO 400 g - BIO PLANET
    10,73 zł
    |
  9. Fasolka mung BIO 5 kg - HORECA (BIO PLANET)
    92,33 zł
    |
  10. Fasolka mung BIO 500 g - BIO PLANET
    12,17 zł
    |
  11. Fasolka pinto BIO 400 g - BIO PLANET
    11,33 zł
    |
  12. Groch zielony cały BIO 500 g - BIO PLANET
    8,59 zł
    |
na stronę