Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Olej ryżowy 500 ml - HELCOM
    17,05 zł
    |
  2. Olej rzepakowy bezwonny omega-3 BIO 1 L - BIO PLANETE
    37,13 zł
    |
  3. Olej rzepakowy do gotowania i smażenia omega-3 BIO 1 L - NATURAVENA
    25,52 zł
    |
  4. Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno omega-3 BIO 1 L - EKKO
    28,33 zł
    |
  5. Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno omega-3 BIO 500 ml - EKKO
    19,24 zł
    |
  6. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 1 L - EKKO
    27,44 zł
    |
  7. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 500 ml - BIO PLANETE
    19,94 zł
    |
  8. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    21,22 zł
    |
  9. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 750 ml - NATURAVENA
    18,98 zł
    |
  10. Olej sałatkowy tłoczony na zimno BIO 500 ml - BIO PLANETE
    24,42 zł
    |
  11. Olej sezamowy (z prażonych nasion) bezglutenowy BIO 250 ml - TERRASANA
    34,62 zł
    |
  12. Olej sezamowy (z prażonych nasion) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    22,64 zł
    |
na stronę