Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 750 ml - NATURAVENA
    18,62 zł
    |
  2. Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany demeter BIO 330 ml - BEUTELSBACHER
    11,94 zł
    |
  3. Ocet malinowy żywy 330 ml - PROSTO ZE WSI
    31,55 zł
    |
  4. Ocet ryżowy do sushi niesłodzony filtrowany bezglutenowy BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
    17,87 zł
    |
  5. Ocet winny biały BIO 500 ml - LA BIO IDEA
    14,86 zł
    |
  6. Ocet winny czerwony BIO 500 ml - LA BIO IDEA
    14,86 zł
    |
  7. Olej arganowy tłoczony na zimno BIO 100 ml - BIO PLANETE
    62,83 zł
    |
  8. Olej do gotowania i smażenia BIO 1 L - BIO PLANETE
    35,07 zł
    |
  9. Olej do gotowania i smażenia BIO 500 ml - BIO PLANETE
    19,81 zł
    |
  10. Olej do kuchni tajskiej BIO 250 ml - BIO PLANETE
    30,08 zł
    |
  11. Olej do pizzy i makaronu z oliwą, pomidorami i chili BIO 250 ml - BIO PLANETE
    29,43 zł
    |
  12. Olej do smażenia z ghee BIO 500 ml - BIO PLANETE
    44,88 zł
    |
na stronę