Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Pasta z tuńczyka i BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  2. Pasztet BIO 180 g - SMAK EKO
    10,45 zł
    |
  3. Sardynki europejskie smażone w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    32,45 zł
    |
  4. Sardynki europejskie w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  5. Sardynki europejskie w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 190 g (133 g) (SŁOIK) - EMPERATRIZ
    23,02 zł
    |
  6. Smalec z mięsem i cebulką BIO 180 g - SMAK EKO
    10,40 zł
    |
  7. Smarowidło z boczkiem i cebulą BIO 180 g (SŁOIK) - FARMY ROZTOCZA
    12,68 zł
    |
  8. Tuńczyk biały w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    43,41 zł
    |
  9. Tuńczyk bonito w BIO OLEJU SŁONECZNIKOWYM 120 g - PAN DO MAR
    15,77 zł
    |
  10. Tuńczyk bonito w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    16,67 zł
    |
Strona
na stronę