Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 78 g - LA BIO IDEA
    24,56 zł
    |
  2. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    20,38 zł
    |
  3. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    39,94 zł
    |
  4. Małże marynowane BIO 115 g (85 g) - PAN DO MAR
    23,96 zł
    |
  5. Pasta z sardynek z BIO NATKĄ PIETRUSZKI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  6. Pasta z tuńczyka i BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  7. Sardynki europejskie smażone w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    32,45 zł
    |
  8. Sardynki europejskie w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  9. Tuńczyk biały filety msc w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 200 g (130 g) (SŁOIK) - EMPERATRIZ
    26,54 zł
    |
  10. Tuńczyk bonito w BIO OLEJU SŁONECZNIKOWYM 120 g - PAN DO MAR
    15,77 zł
    |
  11. Tuńczyk bonito w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    16,67 zł
    |
  12. Tuńczyk bonito w sosie własnym 120 g (90 g) - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
Strona
na stronę