Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Tuńczyk bonito w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    16,67 zł
    |
  2. Tuńczyk bonito w sosie własnym 120 g (90 g) - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  3. Tuńczyk filety w oliwie z oliwek z cytryną i papryczką piri piri 120 g (78 g) - TENORIO
    22,69 zł
    |
  4. Tuńczyk filety w oliwie z oliwek z suszonymi pomidorami i bazylią 120 g (78 g) - TENORIO
    22,69 zł
    |
  5. Tuńczyk filety w sosie paprykowo - POMIDOROWYM 120 g (78 g) - TENORIO
    21,16 zł
    |
  6. Tuńczyk żółtopłetwy w sosie własnym 220 g (154 g) (słoik) - PAN DO MAR
    33,47 zł
    |
  7. Śledź msc filety w BIO SOSIE MUSZTARDOWO - KOPERKOWYM 200 g (120 g) - HEIN i GRAETJE
    12,24 zł
    |
Strona
na stronę