Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Carpaccio z czarnej trufli letniej BIO 50 g - SACCHI TARTUFI
    49,68 zł
    |
  2. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  3. Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,96 zł
    |
  4. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  5. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  6. Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g (90 g) - BATOM
    16,03 zł
    |
  7. Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  8. Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  9. Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  10. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  11. Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  12. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
na stronę