Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD9,93 zł|Manufacturer: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO10,20 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)