Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Buraczki domowe z chrzanem 480 g - LUNIAK10,20 zł|Manufacturer: LUNIAK (przetwory warzywne, owocowe)
- Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS10,45 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA10,45 zł|Manufacturer: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO10,20 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda z 6 przyprawami BIO 350 g - BIOSTER10,49 zł|Manufacturer: BIOSTER (musztardy, majonezy, dressingi)
- Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)