Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    16,35 zł
    |
  2. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  3. Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  4. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    9,17 zł
    |
  5. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    9,17 zł
    |
  6. Musztarda z 6 przyprawami BIO 350 g - BIOSTER
    10,49 zł
    |
  7. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  8. Musztarda łagodna BIO 200 g - BIOSTER
    8,11 zł
    |
  9. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  10. Ogórki kanapkowe z chili 710 g (380 g) - LUNIAK
    12,18 zł
    |
  11. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    20,19 zł
    |
  12. Ogórki kiszone bezglutenowe BIO 760 g (560 g) - BIOFOOD
    17,25 zł
    |
na stronę