Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
  2. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  3. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  4. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  5. Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    8,98 zł
    |
  6. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
  7. Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    9,56 zł
    |
  8. Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  9. Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    14,24 zł
    |
  10. Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,60 zł
    |
  11. Pychotka malina BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
  12. Płatki róży w cukrze 220 g - POLSKA RÓŻA
    32,38 zł
    |
na stronę