Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  2. Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,44 zł
    |
  3. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,91 zł
    |
  4. Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  5. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,04 zł
    |
  6. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  7. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  8. Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  9. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,89 zł
    |
  10. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  11. Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    9,42 zł
    |
  12. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,73 zł
    |
na stronę