Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  2. Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,81 zł
    |
  3. Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  4. Groszek zielony w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  5. Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    20,01 zł
    |
  6. Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    20,01 zł
    |
  7. Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    14,74 zł
    |
  8. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,26 zł
    |
  9. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  10. Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  11. Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  12. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
na stronę