Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    9,11 zł
    |
  2. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  3. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    14,05 zł
    |
  4. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  5. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  6. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  7. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
  8. Karczochy grillowane z oliwą z oliwek extra virgin BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    17,50 zł
    |
  9. Karczochy w oleju BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
  10. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  11. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  12. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
na stronę