Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Mus wiśniowy (70 % owoców) bezglutenowy BIO 225 g - ZWERGENWIESE
    15,83 zł
    |
  2. Mus z mango (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    15,52 zł
    |
  3. Musztarda dijon BIO 215 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    11,40 zł
    |
  4. Musztarda dijon BIO 350 g - BIOSTER
    11,53 zł
    |
  5. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    16,35 zł
    |
  6. Ogórki kanapkowe z chili 710 g (380 g) - LUNIAK
    12,18 zł
    |
  7. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    20,19 zł
    |
  8. Ogórki kiszone bezglutenowe BIO 760 g (560 g) - BIOFOOD
    17,25 zł
    |
  9. Ogórki kiszone BIO 820 g (460 g) - BIO PLANET
    15,15 zł
    |
  10. Ogórki kiszone królewskie 710 g (410 g) - LUNIAK
    12,32 zł
    |
  11. Ogórki konserwowe 650 g (320 g) - KROKUS
    15,00 zł
    |
  12. Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g (360 g) - OD ZENKA TRADYCYJNIE
    14,69 zł
    |
na stronę