Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Podgrzybek marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND18,34 zł|Manufacturer: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g (120 g) - VITALIANA17,96 zł|Manufacturer: VITALIANA (włoskie produkty)
- Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (120 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA16,22 zł|Manufacturer: BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
- Pomidory suszone w oleju BIO 280 g (130 g) - BIO PLANET18,49 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria INNE
- Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD12,88 zł|Manufacturer: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS17,96 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS16,29 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)