Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Podgrzybek marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    18,34 zł
    |
  2. Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g (120 g) - VITALIANA
    17,96 zł
    |
  3. Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (120 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    16,22 zł
    |
  4. Pomidory suszone w oleju BIO 280 g (130 g) - BIO PLANET
    18,49 zł
    |
  5. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  6. Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    15,83 zł
    |
  7. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,96 zł
    |
  8. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    11,87 zł
    |
  9. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,15 zł
    |
  10. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,48 zł
    |
  11. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,29 zł
    |
  12. Przecier z owoców róży BIO 200 g - DARY NATURY
    10,58 zł
    |
na stronę