Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS19,62 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA10,76 zł|Manufacturer: BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
- Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA11,68 zł|Manufacturer: VITALIANA (włoskie produkty)
- Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS14,05 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI15,06 zł|Manufacturer: KOWALEWSKI (przetwory warzywne, dania gotowe)
- Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS21,29 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD9,93 zł|Manufacturer: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)