Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borowik marynowany bezglutenowy 360 g (190 g) - KROKUS
    55,27 zł
    |
  2. Buraczki gotowane na parze tarte bezglutenowe BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    10,51 zł
    |
  3. Buraczki tarte bezglutenowe BIO 480 g - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  4. Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    11,09 zł
    |
  5. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  6. Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  7. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,04 zł
    |
  8. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  9. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  10. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  11. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  12. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
Strona
na stronę