Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  2. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,45 zł
    |
  3. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  4. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  5. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  6. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  7. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  8. Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    8,98 zł
    |
na stronę