Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte bezglutenowe BIO 480 g - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  2. Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  3. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  4. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,50 zł
    |
  5. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  6. Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  7. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    20,52 zł
    |
  8. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  9. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,95 zł
    |
  10. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
  11. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    16,75 zł
    |
  12. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,15 zł
    |
Strona
na stronę