Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki domowe z chrzanem 480 g - LUNIAK
    9,87 zł
    |
  2. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  3. Chrzan extra wieluński 230 g - LUNIAK
    9,48 zł
    |
  4. Chrzan tarty 180 g - KROKUS
    8,27 zł
    |
  5. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  6. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  7. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  8. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  9. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
  10. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  11. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,31 zł
    |
  12. Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
Strona
na stronę