Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Chrzan tarty 180 g - KROKUS
    8,27 zł
    |
  2. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  3. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  4. Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  5. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  6. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
na stronę