Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    20,52 zł
    |
  2. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  3. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    20,52 zł
    |
  4. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
  5. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  6. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,95 zł
    |
  7. Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,95 zł
    |
  8. Konfitura jagodowa 320 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  9. Konfitura malinowa 320 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  10. Konfitura morelowa 320 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  11. Konfitura poziomkowa 320 g - KROKUS
    31,42 zł
    |
  12. Konfitura truskawkowa 320 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
na stronę