Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Konfitura z czarnej porzeczki 320 g - KROKUS14,35 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Konfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS18,14 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO14,30 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Majonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS17,09 zł|Manufacturer: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL14,17 zł|Manufacturer: VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne)
- Majonez wegański BIO 370 ml - BIO BANDITS13,59 zł|Manufacturer: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)
- Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA20,07 zł|Manufacturer: AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)