Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    16,41 zł
    |
  2. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  3. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  4. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  5. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  6. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
  7. Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  8. Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    14,24 zł
    |
  9. Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,60 zł
    |
  10. Pychotka malina BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
  11. Soja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL
    10,71 zł
    |
  12. Sos do spaghetti BIO 550 g - DARY NATURY
    16,09 zł
    |
na stronę