Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Tofu wędzone 200 g - NATURAVENA
    13,85 zł
    |
  2. Tofu z czarnuszką 250 g - NATURAVENA
    12,93 zł
    |
  3. Tofu z czosnkiem 250 g - NATURAVENA
    13,19 zł
    |
  4. Tofu z konopi 250 g - NATURAVENA
    15,23 zł
    |
  5. Tofu z lubczykiem 250 g - NATURAVENA
    12,27 zł
    |
  6. Tofu z ziołami 250 g - NATURAVENA
    13,19 zł
    |
  7. Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  8. Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  9. Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,58 zł
    |
  10. Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,32 zł
    |
  11. Świdośliwa 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  12. Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
na stronę