Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    14,74 zł
    |
  2. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,26 zł
    |
  3. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  4. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  5. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  6. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    14,05 zł
    |
  7. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  8. Karczochy grillowane z oliwą z oliwek extra virgin BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    14,81 zł
    |
  9. Ketchup bez dodatku cukrów BIO 325 ml - BIO BANDITS
    13,59 zł
    |
  10. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  11. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
  12. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    18,66 zł
    |
na stronę