Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    14,05 zł
    |
  2. Konfitura jagodowa 320 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  3. Konfitura malinowa 320 g - KROKUS
    18,08 zł
    |
  4. Konfitura morelowa 320 g - KROKUS
    15,58 zł
    |
  5. Konfitura truskawkowa 320 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  6. Konfitura wiśniowa 320 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  7. Konfitura z czarnej porzeczki 320 g - KROKUS
    14,35 zł
    |
  8. Konfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  9. Musztarda miodowa 185 g - KROKUS
    14,25 zł
    |
  10. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    19,10 zł
    |
  11. Ogórki konserwowe 650 g (320 g) - KROKUS
    14,44 zł
    |
  12. Ogórki konserwowe pikantne 500 g (250 g) - KROKUS
    13,71 zł
    |
Strona
na stronę