Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET8,35 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria INNE
- Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA8,14 zł|Manufacturer: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET7,81 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria INNE
- Groszek zielony w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET7,91 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria INNE
- Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD9,93 zł|Manufacturer: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND8,91 zł|Manufacturer: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS10,49 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE8,65 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)