Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  2. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  3. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  4. Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  5. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  6. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  7. Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  8. Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  9. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  10. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  11. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  12. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - ALCE NERO
    8,73 zł
    |
Strona
na stronę