Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  2. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  3. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  4. Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
  5. Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
  6. Pomidory krojone bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
  7. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - ALCE NERO
    8,73 zł
    |
  8. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  9. Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    8,65 zł
    |
  10. Sos pomidorowy passata BIO 500 g (KARTON) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  11. Ćwikła z chrzanem BIO 300 g - RUNOLAND
    7,63 zł
    |
  12. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
Strona
na stronę